Iskalnik

Brezplačno svetovanje

Pasica

Mnenja strank

 • Zdenka
  Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za brezplačno svetovanje glede moje pogodbe o zaposlitvi in izplačil.

  Read more...

   
 • Zdenka
  Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za brezplačno svetovanje glede spornih postavk in datumov v moji ...

  Read more...

   
 • Vesna Resnik
  Rada bi se zahvalila za hiter, jasen in seveda brezplačen nasvet, ki sem ga dobila od prijaznega ...

  Read more...

   
 • Vesna
  Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za brezplačno svetovanje glede Odpovedi, pohvaliti moram kontaktno osebo ...

  Read more...

   
 • Brigita Sitar
  Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za brezplačno svetovanje glede upokojitve, pohvaliti moram kontaktno ...

  Read more...

Delovno pravo Ius universum
Ius Universum

 
Kontaktirate nas in pomagali Vam bomo zaščititi Vaše pravice.

IUS-UNIVERSUM, je že vse od leta 2010 eden vodilnih ponudnikov pravnega svetovanja na slovenskem trgu. Svojim strankam nudimo zanesljive, fleksibilne, lažje dostopne in varne rešitve, s čimer vam omogočamo varnost, sigurnost in kakovost, ki pozitivno vplivajo na učinkovitost vašega poslovanja ter posledično na vaše poslovne rezultate.

 

IUS-UNIVERSUM d.o.o.

DUNAJSKA CESTA 129

1000 LJUBLJANA

www.delovno-pravo.si

www.e-odskodnina.si

www.stvarno-pravo.si

www.dedno-pravo.si

www.druzinsko-pravo.si

CELOVITE REŠITVE ZA VAS, KI VAM NUDIJO PRAVNO VARNOST

V IUS-UNIVERSUM se ukvarjamo s pravnim svetovanjem na vseh področjih, zato našim strankam omogočamo doseganje najboljših rezultatov. Z njimi v atmosferi zaupanja ustvarjamo celovite rešitve, prilagojene njihovim potrebam in zahtevam, ter pomagamo ljudem z različnimi pravnimi težavami, pri nas dobite celostno pravno podporo.

VIZIJA IUS UNIVERSUM

Razširili bomo naš močan položaj na področju pravnega svetovanja v Sloveniji, Avstriji , Nemčiji, Franciji in Švici z jasnim poudarkom na grajenju partnerstev z mednarodnimi in regijskimi strankami.

Nadaljevali bomo z rastjo naših poslovnih storitev in svetovanjem preko organske rasti ter združevanj in prevzemov. Zagotavljamo celovito pravno svetovanje fizičnim osebam kot podjetjem.

Smo prepoznaven strokovnjak na področju dednega prava, stvarnega prava, družinjskega prava, odškodninskega prava, delovnega prava, vseh oblikah gospodarskega prava, upravnega prava, kazenskega prava in mednarodnega prava.

VREDNOTE IUS UNIVERSUM

Podjetje brez vrednot je kot ladja brez kompasa, zato v IUS-UNIVERSUM naše vrednote – strast, inovativnost, znanje in izkušnje ter partnerstvo – širimo tako med našimi zaposlenimi kot med poslovnimi partnerji, strankami in drugimi ključnimi deležniki. Vse z namenom plutja v pravi smeri – v smeri skupnega uspeha prevsem na poudarku Vaše pravne varnosti.

V poslovnem svetu veliko ljudi meni, da štejeta le inteligenca in moč. V IUS-UNIVERSUM smo prepričani, da brez srčnosti in strasti ne gre. Naši sodelavci so zelo predani svojemu delu in vidijo smisel v svojem početju. Le tisti, ki izzive sprejmejo z iskrenim navdušenjem in predanostjo, so sposobni zagotoviti dolgoročni uspeh.

IUS-UNIVERSUM, je lahko le tako dobro kot tisti, ki delajo zanj. Njihova znanja in izkušnje so naša največja vrednota. In na to nikoli ne pozabimo. Zato se prava strokovnost začne s skrbno izbiro in strokovnim izobraževanjem naših sodelovcev. Nismo kar tako med najbolj iskanimi svetovalci v tem poslu.

"Dobri odnosi s strankami" nam niso dovolj. V IUS-UNIVERSUM menimo, da je sodelovanje s strankami v bistvu partnerstvo, ki temelji na medsebojnem zaupanju in spoštovanju. Razmišljanje in vedenje stremita k skupnemu cilju: najti najboljšo rešitev za vsak problem, ne glede na to, kako težaven se zdi. To je tudi eden od razlogov, zakaj imamo s strankami tako trajne odnose.

Nudimo informacije in pravno svetovanje na področju delovnega prava. Pokličite 040 30 30 84

 

Add comment


Security code
Refresh

Comments   

 
#1 Mina 2014-01-20 07:27
Spoštovani!
Zanima me ali lahko delodajalec zniža plačo za 1/3 na podlagi "kriznih časov" brez mojega soglasja oz. podpisa, da se s tem strinjam? V pogodbi sicer nimam navedene višine plače, je pa višina le te razvidna iz plačilnih list zadnjih pet let. In če je možno razliko med plačami izterjat? ter koliko časa po prenehanju delovnega razmerja, če je možno seveda se lahko to izterja?
Hvala za odgovor!!
Quote
 

Brezplačno svetovanje

Pasica

Pogosta vprasanja

Vprašanje: Prejel sem odpoved delovnega razmerja iz poslovnih razlogov vendar sem v nelagodni situaciji. Delodajalec mi je obljubil novo pogodbo, vendar...
Vprašanje: Delodajalec je bil glavni izvajalec del v večih podjetjih. Zaradi gospodarske "krize" je večina teh podjetij se ozrla na tuje, kjer so...
Vprašanje: Zaposlena sem v podjetju, kjer delamo v treh izmenah. Do sedaj je bilo vedno tako, da smo vsako leto dobile formularje, da se strinjamo z...
Vprašanje: Prejela sem odpoved iz poslovnih razlogov, vendar mi delodajalec ni podal predhodno nobene namere o odpovedi, delodajalec mi ni ponudil...
  Vprašanje: Trenutno sem zaposlena v podjetju, ki ima poslovne prostore na istem naslovu z še 11 ostalimi nepovezanimi podjetji. Prejšnji teden, sem...

FacebookNazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede


Narejeno z Joomla!AZZ.

POKLIČI ZDAJ!

Brezplačno svetovanje

040 30 30 84

Vse informacije o delovnem pravu na enem mestu!